Hundbur

Alla hundar har rätt att resa säkert. I hjärtat av det småländska höglandet tillverkas de bästa hundburarna. För oss som lever och verkar på den småländska landsbygden är hunden en del av vardagen. Våra fyrfota vänner är med oss i skogen och i hemmet. Vi är ett familjeföretag som för vidare en hantverkstradition. Vårt mål är att alla hundar ska få den bästa komforten och det säkraste resandet. Den goda kvaliteten på våra varor är känd och vi har levererat hundburar till både Polisen, Securitas och Försvarsmakten.Hundbur

RU Buren är ett företag med lång erfarenhet av specialproduktion av hundburar. Företaget grundades redan 1987 och har sedan dess arbetat för att bygga de säkraste och bästa hundburarna. Vi har hela tiden strävat efter att vara småskaliga och att arbeta med en personlig service. Vi lyssnar på våra kunders behov och vårt mål är att alla ska bli helt nöjda. Varje hund och dess husse eller matte har sina behov. När du vänder dig till oss så kommer vi att göra allt för ditt och din hunds bästa.

Att hunden är människans bästa vän är mer än en klassisk klyscha. Ända sedan våra förfäder för länge sedan lärde känna de första tamhundarna så har hunden spelat en viktig roll i vår kulturhistoria. Hunden är en integrerad del av samhället, både som familjemedlem och arbetskamrat. Hunden förlitar sig på människan. Därför är det extra viktigt att vi värnar om våra hundar och ser till att de har den bästa komforten.

Om du köper en hundbur från oss så väljer du det bästa för din vän. Våra produkter handtillverkas efter din bilmodell och jordbruksverkets bestämmelser. Burarna är rostskyddsbehandlade och lackerade med miljövänlig färg. Dessutom får du den senaste tekniken inom hundburar. Våra produkter är enkla att använda, ta ut och sätta in. Detta gör din och din hunds vardag mycket bekvämare.

Din hund litar blint på dig. Se till att förtjäna den respekten och ge din hund vad den förtjänar. En säker hundbur från RU Buren är det bästa alternativet. Kontakta oss redan i dag för att diskutera våra produkter eller vad som är bäst för dig och din hund.