Letar ni Hundbur för bil ?

RU-buren startades i Lessebo 1987 av Raimo och Britt-Marie Ukonmaanaho.

I Januari 2019 tog vi över företaget som sedan 2009 drivits av Christer Johansson

i Boaryd

I samband med övertagandet flyttades verkstad med tillverkning till

Berghem, 5 km söder om Ljungby och drivs idag utav Wiveca och Fredrik Oxelborn.

Företaget drivs vidare i samma anda som tidigare och vi värnar om att våra fyrbenta vänner med dess matte/ husse ska bli nöjda med sitt val av bur.

 

Lite snabbinfo om våra produkter:

Grind till hundbur

Vi har en lösning för de flesta bilmodeller. Vår grind är mycket enkel att montera och ställer inte till några problem. Genom en mycket finurlig fjäderupphängning så kommer grinden på plats i din bil. Sedan installeras grinden enkelt med två små skruvar. Allt är gjort på loppet av ett par minuter. Grinden är lätt att hantera om man har bråttom i väg eller fryser efter en jaktrunda. Självklart är grinden lackad i miljövänlig färg och garanterat skrammelfri.

Hundbur-Halvbur

Du får en låsbar hundbur som är enkel och snabb att montera. Det går blixtsnabbt att sätta in buren i din bil. I produkten ingår det en evakueringslucka och ett golv. Allt är lackerat i miljövänlig färg och är producerat med en känsla för hundens komfort. Buren säljs med två års garanti, en säkerhet som ger trygghet.

Hundbur- Helbur

Helburen är en den optimala hundburen för dig som söker en större lösning. Om du väljer denna produkt så ingår det en löstagbar mellanvägg. Helburen är låsbar och mycket enkel att montera. Vem som helst, även den som har tummen mitt i handen, kan lätt sätta in den i bilen. Buren säljs med två års garanti, en säkerhet som ger trygghet.
Det går att få ett golv till. Då kostar det bara 500 kronor extra.
Vi på RU Buren kan hundar och burar. Vi kan bemöta alla önskemål och förstår att alla hundar är olika. Har du frågor kring våra produkter eller behöver hjälp. Tveka inte att kontakta oss redan i dag för konsultation.

 

Buren är rostskyddsbehandlad och lackad i miljövänlig pulverlack och säljs med 2 års garanti. Burarna är lätta att hantera vid i och ursättning och dessutom låsbara. Garanterat skrammelfria! 

 

hundbur volvo xc60 hundbur VW hundbur passat hundbur opelinsignia